mbsg-header-1 mbsg-header-2

Onderhoud & reparaties

Wij zijn een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen? Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Kerst is voorbij, wat nu?

Na 2 of zelfs 3 dagen familie, kerstborrels en te veel eten heeft u welgeteld 5 dagen om u op te maken voor het volgende feest. Hoe u dat doet? Wij hebben hieronder een paar tips op een rijtje gezet, zodat u niet te lang blijft hangen in de after-kerst dip!

blur boxing christmas focus red santa claus white xmas 1364192.jpgd

Sale!

Genoeg binnen gezeten tijdens de kerstdagen? Trek de stad in, de uitverkoop is van start gegaan! Bij verschillende winkels kunt u nu fijne koopjes op de kop tikken. Als u geen zin heeft om de kerstkilo’s er af te lopen, blijf dan lekker thuis! Ook online zijn er genoeg koopjes beschikbaar.

Vakantie!

index

Bent u vrij tussen kerst en Oud en Nieuw? Ga een paar dagen weg! Hieronder vindt u 4 last minute tips voor een leuke break!

 1. Londen
  Met een uurtje vliegen bent u al in Londen! Vul uw dagen met wandelen door wijken als Shoreditch, Hoxton en Marylebone waar u veel onontdekte markten treft.
 1. Lissabon
  Bent u nog nooit eerder in Lissabon geweest? Pak dan in ieder geval tramlijn 28 door de oude stad. Deze voert u mee langs veel bezienswaardigheden zoals de Kathedraal van Lissabon, de Kerk Van Nossa Senhora Da Conceicao Velha en het Castelo de São Jorge, topattractie in de Portugese hoofdstad.
 2. Valencia
  De perfecte combinatie van stad en strand en Spanish life. De temperatuur kan nog rond de 18 C liggen, genoeg voor een paar stranduurtjes. Tevens staat Valencia bekend om de bijzondere bieren en microbrouwerijen.
 3. Düsseldorf
  De Duitse stad is gemütlich en de Altstadt (oude stad) is meer dan de moeite waard. Ga in de hoofdstad van Noordrijn-Westfalen shoppen! In alle wijken vind u goede winkels, van bekende ketens op de Koningsallee tot vintage boetieks in Bilk.

Weg met die kerstkilo’s!

holiday shredded main

“Een gemiddelde kerstdag is goed voor 6000 kcal” – Het AD

“Mensen komen een halve kilo aan met kerst” – De Libelle

“Mensen komen minimaal 0.2 tot 0.9 kilo aan, maximaal 1.4 kilo" – The Guardian

Tijd dus voor een kerst work-out ! Bijvoorbeeld de 5 minuten work-out, trekt uw sport kleren aan en train uw kerstbuik eraf!
Wij wensen u een fijne jaarwisseling!

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar-  aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

ACTUEEL

Aangesloten

facebook breed

 


Autobedrijf Paul van Bergen

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Tel: 0487-593580
info@paulvanbergen.nl

Social Media

Volg ons ook op social media

  icon-facebook

MBSG: Uw Mercedes-Benz Specialist

Lees meer

Waarom MBSG?

 • Nieuwe en gebruikte auto's

 • Officiële uitleesapparatuur

 • MBSG-garantie

 • MBSG-mobiliteitsgarantie

 • Verzekeringen & schadeherstel

 • Leasing & financiering