mbsg-header-1 mbsg-header-2

Onderhoud & reparaties

Wij zijn een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen? Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Mercedes-Benz is bezig grote stappen te zetten om zijn portfolio uit te bereiden met Elektrische modellen. De verwachting is dat in 2022 het gehele portfolio van Mercedes-Benz geëlektrificeerd zal zijn. In elk segment zal een elektrische variant beschikbaar zijn.

ind11ex

In totaal zullen er meer dan 130 varianten op de markt komen. Deze modellen zullen variëren tussen Hybride en volledig elektrische auto’s. De auto’s worden op de markt gebracht onder het EQ label. Mercedes-Benz verwacht dat in 2025  15 tot 25% van de totale verkopen elektrisch zal zijn. Dit is de reden dat Mercedes-Benz vol in zet op het elektrificeren van zijn modellen.

AFB 1

De komende maanden worden de eerste modellen van de EQ serie verwacht, namelijk de C-Klasse, E-Klasse en S-Klasse. Een andere primeur voor Mercedes-Benz is de combinatie van Hybride met een brandstofcel. In de nieuwe Mercedes-Benz GLC F-Cell wordt waterstof gecombineerd met elektriciteit. De auto’s stoten hiermee zuivere waterdamp uit wat er voor zorgt dat dit model geen lokale CO2-Uitstoot produceert.

Mercedes GLC F Cell IMG 0063

Smart is het eerste merk dat volledig overstapt naar elektriciteit. Het merk heeft in 2017 al afscheid genomen van de verbrandingsmotoren in de VS, Canada en Noorwegen. Vanaf 2020 is ook in Europa elk model wat verkocht wordt voorzien van elektroaandrijving. De rest van de wereld zal hierna snel volgen.

AFB24

 FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar-  aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

ACTUEEL

Aangesloten

facebook breed

 


Autobedrijf Paul van Bergen

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Tel: 0487-593580
info@paulvanbergen.nl

static

Social Media

Volg ons ook op social media

  icon-facebook

MBSG: Uw Mercedes-Benz Specialist

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuwe en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-garantie

  • MBSG-mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & schadeherstel

  • Leasing & financiering