mbsg-header-1 mbsg-header-2

Onderhoud & reparaties

Wij zijn een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen? Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Tesla is in gesprek met Mercedes over het gezamenlijk bouwen van een elektrische bestelwagen.

Daimler

 De gesprekken tussen Mercedes en Tesla zijn opgang gekomen door onderstaande tweet van Elon Musk waarin hij aangaf intresse te hebben in een samenwerking tussen beide partijen.

Knipsel

Daimler/Mercedes is van plan later dit jaar een elektrische uitvoering op de markt te brengen van de Mercedes-Benz Sprinter. Het is nog onduidelijk of Tesla-medewerkers hier een bijdrage aan zullen leveren, of dat Tesla en Daimler/Mercedes gezamenlijk een nieuw voertuig zullen ontwikkelen. “Er vinden gesprekken plaats, maar de uitkomst is nog open”, verklaart Daimler-ceo Dieter Zetsche.

autobedrijf logo

Mercedes heeft in het verleden een flink aandeel in Tesla gehad, maar heeft dit in 2014 met een flinke winst weer verkocht. Mercedes hield een kleine 780 miljoen dollar over aan de transactie. Als Mercedes de aandelen had aangehouden, zou het belang nu ruim 5 miljard dollar waard zijn geweest.Waarschijnlijk heeft Mercedes nog spijt van de verkoop.

Laten we hopen dat dit leidt tot imposante, elektrische Mercedessen en Tesla’s met een indrukwekkend afwerkingsniveau. Wij zijn in iedergeval enthousiast!


FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar-  aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

 

ACTUEEL

Aangesloten

facebook breed

 


Autobedrijf Paul van Bergen

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Tel: 0487-593580
info@paulvanbergen.nl

static

Social Media

Volg ons ook op social media

  icon-facebook

MBSG: Uw Mercedes-Benz Specialist

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuwe en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-garantie

  • MBSG-mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & schadeherstel

  • Leasing & financiering